top of page

Ny webshop till Best of Organic Skincare

Vi har skapat en ny webshop åt Best of Organic Skincare. Best of Organic Skincare är ett företag som säljer organiska och ekovänliga hudprodukter.

Best of Organic Skincare önskade en lättnavigerad, modern och professionell hemsida. För att göra hemsidan så lättnavigerad som möjligt trots deras 350+ produkter så krävdes en tydlig kategoriuppdelning för att kunderna så lätt som möjligt skulle kunna hitta produkterna. Hemsidan är även byggd i responsiv design vilket innebär att hemsidans layout och design anpassas beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har. Webbshoppen har en mjuk och naturinspirerad design som fångar kundernas intresse direkt när de kommer in på hemsidan och speglar de organiska produkterna som säljs.

Men vad gör det att ha en lättnavigerad, modern och professionell hemsida om dina kunder inte kan hitta den? Vi hjälpte även Best of Organic Skincare med en marknadsföringsplan där vi genom annonsering på Google och sökmotoroptimering har hjälpt Best of Organic Skincare att fånga upp kunder som aktivt söker efter deras produkter.

"Känns mycket personligt och proffsigt på en och samma gång! Rekommenderar starkt!".

Det var väldigt trevligt att samarbeta med Best of Organic Skincare oh vi ser fram emot ett lång och trevligt relation.

Är du intresserad av ett liknande upplägg? Kontakta vincent@vlmarketing.se för mer information.

bottom of page