matematiska symboler

SEO

Vi hjälper er att nå full potential på Googles sökmotorer så att era kunder hittar er hemsida och era produkter/tjänster. SEO genererar kvalitativ och relevant trafik.

VARFÖR
SÖKMOTOROPTIMERING?

SEO, även kallat sökmotoroptimering är en strategi som används för att öka kvantiteten och kvaliteten på trafiken till din webbplats. Målet med SEO-insatser är att ens hemsida hamnar högt upp på sökmotorerna. Ju högre upp du hamnar på Googles sökflöde ju större chans är det att potentiella kunder hittar just er hemsida och era tjänster.

Vi hjälper er att få rätt besökare till er hemsida
och bli hittad när kunder söker efter produkter/tjänster ni säljer.

Hur väl optimerad en hemsida är baseras på en uppsättning av regler. Reglerna kan exempelvis vara väl din hemsida är uppbyggd, hur snabb hemsidan är och huruvida du optimerar dina sökord.

Att använda rätt sökord är viktigt eftersom dina kunder inte hittar dig genom att söka på ditt företagsnamn. Utan kunder använder sökord som matchar deras behov. Genom att använda sökord som matchar deras behov och representerar det er verksamhet erbjuder medför alltså inte bara fler besökare, men även de rätta besökarna. 

Image by Andrew Neel

KOSTNADSFRI NULÄGESANALYS

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri nulägesanalys på din hemsida. Med nulägesanalysen så testar vi hur din hemsida mår idag och om och var det finns förbättringspotential. 

BURGERIA

Superservice och ett väldigt bra resultat, är jättenöjd med min hemsida.

Jag ger VL Marketing högsta betyg.